Belépési név:

Jelszó:

Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan

Hírek aktualitások

Hőségriasztás

 

Tájékoztatom, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatait, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve, az Országos tisztifőorvos

 

az ország egész területére vonatkozóan 2021.július 26-án (hétfő) 12.00 órától 2021. július 30-én (péntek) 24.00 óráig III. fokú hőségriasztást adott ki.

 

Tájékoztató

 

Parlagfű-mentesítéssel kapcsolatban : LETÖLTHETŐ

 

Tájékoztatás

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala (a továbbiakban: Hatóság) Kővágóörs Község Jegyzője (Kővágóörs, Petőfi u. 2.) útján ad tájékoztatást arról, hogy 8254 Kővágóörs, szennyvíztisztító telep, Hrsz.: 0281/17 alatti ingatlanon, 19 m magas CETIN ideiglenes rádiótechnikai állomás építése.

 

TELJES DOKUMENTUM

 

MÁV TÁJÉKOZTATÓ

 

A MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szombathely üzemeltetésében lévő pályahálózaton, 2021. év II. ütemben elvégzésre kerülő nyíltvonali  vegyszeres gyomirtási tevékenységek programtervezetét és a munkavégzések során felhasználásra kerülő vegyszerek biztonsági adatlapjait közzétesszük.

 

LETÖLTHETŐ CSOMAGOLT FORMÁBAN

 

Hőségriasztás

 

Tájékoztatom, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint a Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan 2021. július 7-én (szerda) 00:00 órától 2021. július 9-én (péntek) 24:00 óráig III. fokú hőségriasztást adott ki.

 

Hőségriasztás

 

Tájékoztatom, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint a Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan 2021. június 28-án (hétfő) 12:00 órától 2021. június 30-án (szerda) 24:00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki. 

 

HIRDETMÉNY

 

Ezúton tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal és a Révfülöpi Kirendeltsége 2021. június 30-án (szerdán) zárva tart, így az ügyfélfogadás a Hivatal székhelyén, a Kirendeltségen és a kihelyezett ügyfélfogadás is elmarad.

 

Hőségriasztás

 

Hőségriasztás - Meghosszabbítás

 

Pályázat

Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal 

adóügyi ügyintéző munkakör betöltésére

 

pályázatot hirdet

 

Kővágóörs-Pálköve strand fejlesztése

 

A Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. 29 985 000,- Ft összegben vissza nem térítendő támogatást nyújtott Kővágóörs Község Önkormányzata részére a Kisfaludy Strandfejlesztési Konstrukció IV. ütem című pályázat keretében.

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

IFA fizetési kötelezettség

 

Tájékoztató az IFA fizetési kötelezettség felfüggesztésének módosításától :

LETÖLTHETŐ

 

TÉJÉKOZTATÓ

 

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Tapolcai Járási Hivatal illetékességi területén 2021. június 30-án (szerdán) mobilizált ügyfélszolgálat működik. A KAB-BUSZ ügyintézői a fenti napon: Kővágóörs, Petőfi u. 2. (Közös Önkormányzati Hivatal) szám alatt 9:00 – 10:30 óra között várják az ügyfeleket a szokásos okmányirodai (személyi igazolvány, lakcím, jogosítvány, útlevél, gépjármű, ügyfélkapu, diákigazolvány), valamint kormányablakban indítható ügyekben. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a KAB-BUSZ-ban a díjak, illetékek kiegyenlítésére csak bankkártyával van lehetőség.

 

MÁV TÁJÉKOZTATÓ

 

Tisztelt Lakosság!

 

A MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szombathely üzemeltetésében lévő pályahálózaton, 2021. év II. ütemben elvégzésre kerülő vegyszeres gyomirtási tevékenységek programtervezetét és a munkavégzések során felhasználásra kerülő vegyszerek biztonsági adatlapjait közzétesszük.

LETÖLTÉS

 

VÉDEKEZÉSI FELHÍVÁS

 

a szőlő aranyszínű sárgaság betegséget terjesztő amerikai szőlőkabóca ellen

FELHÍVÁS

 

HIRDETMÉNY - ügyfélfogadás

 

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2021. június 8-ától újra indul a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal tagtelepülésekre kihelyezett ügyfélfogadásai az alábbiak szerint:

MEGTEKINTHETŐ ITT

 

MÁV info

 

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2021. június 7/8-tól 2021. június 8/9-ig éjszakánként Szabadbattyán – Balatonfüred állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 29 Székesfehérvár – Tapolca vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Székesfehérvár – Balatonfüred állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek. A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu honlapon.

Veszprém Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály hírdetménye

 

A földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásáról és a földnek minősülő ingatlanok jogosultjai adatainak ingatlan-nyilvántartási rendezéséről szóló 2020. évi LXXI. törvény (a továbbiakban: Foktftv.) 21. § alapján Kővágóörs községet érintő hírdetmények jelennek meg a hivatalos magyarorszag.hu honlapon.

 

Bővebb információ ide kattintva

 

Pályázati kiírás

 

- Óvodapedagógus munkakör betöltésére

- Adóügyi ügyintéző munkakör betöltésére

 

HÍRDETMÉNY

 

VMK Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály Természetvédelmi Osztály hirdetménye ingatlantulajdonosok részére

 

HÍRDETMÉNY

 

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS

 

TÁJÉKOZTATÁS KŐVÁGÓÖRSI NYARALÓTULAJDONOSOK RÉSZÉRE

 

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2021. évre nyaralótulajdonosok részére 6 db 120 literes, Társaságunk emblémájával ellátott zsákot biztosít a nyaralós időszakban a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtéshez. Az ingyenes zsák a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatalban kizárólag ügyfélfogadási időben (hétfő, szerda 8,00 – 12,00, 13,00 - 16,00; péntek 8,00 – 12,00) átvehető, továbbá Kővágóörs-Pálköve nyaralótulajdonosok a zsákot a Pálköve strand pénztárában vehetik át, amennyiben az ingatlantulajdonos rendelkezik szolgáltatási szerződéssel. A zsákok elszállítása minden hónap negyedik hetének keddi napján történik.

 

Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit kft.

MÁV-START tájékoztatás

 

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2021. április 28-tól 2021. május 30-ig Szabadbattyán – Balatonfüred állomások között végzett pályakarbantartási munkák

miatt a 29 [Budapest –] Székesfehérvár – Tapolca vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Székesfehérvár – Balatonfüred és Lepsény – Balatonfüred állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A [Budapest-Déli –] Székesfehérvár – Balatonfüred/Tapolca viszonylatban nem közlekednek a Közforgalmú menetrendben meghirdetett közvetlen vonatok:

– 2021. április 28-tól május 16-ig a 972, 19722, 1972, 974, 1974, 976, 1978, 977,975, 1973, 19713, 973, 19723 és 1971 sz. vonatok,

valamint– 2021. május 17-től május 30-ig az előszezoni menetrendi időszakban meghirdetett vonatok.

Tájékoztatás

 

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (PROBIÓ Zrt.) tájékoztatja a lakosságot, hogy Kővágóörs Pálköve településrészén a 2021. május 1-jei szombati hulladékszállítás rendje változatlan marad.

 

Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Szemétszállítás - Szombaton !

 

A Valatonfüredi Hulladékgazdálkodási Kft ezúton értesíti a lakosságot, hogy Kővágóörs- Pálkövén a lakossági szemétszállítás a 2021. április 12-vel kezdődő héttel kezdve 

péntek helyett szombaton történik.

 

Pályázat

Kővágóörsi Napköziotthonos Óvoda

pályázatot hirdet

óvodapedagógus

munkakör betöltésére

 

a pályázat : LETÖLTHETŐ

 

Pályázat

Kővágóörsi Közös Önkorményzati Hivatal

pályázatot hirdet

hatósági ügyintéző

munkakör betöltésére

 

a pályázat : LETÖLTHETŐ

 

Hulladékszállítás

 

Ezúton értesítjük a lakosságot, hogy Kővágóörs Pálkövén a húsvéti ünnepek alatt a hulladékszállítás rendje változatlan marad.

 

Felhívás

 

a bölcsödei ellátással kapcsolatban : ITT OLVASHATÓ

2021 március 11.

Tájékoztató Vendéglátóhely Üzemeltetőknek

 

A dokumentum ITT OLVASHATÓ

 

Közlemény

 

A Kövágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadás rend változásról : KÖZLEMÉNY

 

2021. március 2.

Tájékoztató

 

a mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősülő vállalkozónak a 2021. évben bevallott és bevallandó adóelőleg csökkentés lehetőségéről.

LETÖLTHETŐ

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

TÁJÉKOZTATÁS

FELHÍVÁS!

Tisztelt magánszálláshelyet és egyéb szálláshelyet üzemeltető szálláshely- szolgáltatók!

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely-üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X.20.) Korm. rendelet 16. §-a alapján, 2020. évre vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettségüknek 2021. január 31-ig eleget tenni szíveskedjenek.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elektronikus ügyintézés és a bizalmi szolgáltatások általános szabályairól szóló 2015. évi CCXXII. törvény alapján, a gazdálkodó szervezetek elektronikus ügyintézésre kötelezettek. Kérem, hogy az érintettek az önkormányzati hivatali portálon keresztül nyújtsák be a dokumentumokat!

 

TÁJÉKOZTATÁS

HIRDETMÉNY

 

 

 

 

HIRDETMÉNY

 

 

 

Ezúton tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal és a Révfülöpi Kirendeltsége

 

 

2020. december 12-én (szombat)

 

zárva tart.

 

 

 

Kővágóörs, 2020. december 2.

 

 

 

                                                                                               Dr. Szabó Tímea

                                                                                                       jegyző

 

K Ö Z L E M É N Y

 

FELHÍVÁS

KŐVÁGÓÖRS Község Önkormányzata 

tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy

 

KŐVÁGÓÖRS Község Településrendezési Eszközeinek részleges 

módosítása elkészült.

A teljes dokumentáció letölthető itt

 

TÁJÉKOZTATÁS pálkövei lakosoknak

KABUSZ 2020.10.13

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzat Ösztöndíj Pályázat

 

Kővágóörs Község Önkormányzata kiírta a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíj „A” és „B” típusú pályázatát.

Az „A” típusú ösztöndíjpályázatra azok az önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali munkarend) alapfokozatot és szakképzetséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben folytatnak tanulmányokat.

 

Az ösztöndíjra pályázhatnak a 2020. szeptemberében felsőoktatási tanulmányaik utolsó évét megkezdő hallgatók is. Amennyiben az ösztöndíjas hallgatói jogviszonya 2021 őszén már nem áll fenn, úgy a 2021/2022. tanév első félévére eső ösztöndíj már nem kerül folyósításra.

 

Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be azok a hallgatók is, akiknek a hallgatói jogviszonya a felsőoktatási intézményben a pályázás időpontjában szünetel. Az ösztöndíj folyósításának feltétele, hogy a 2020/2021. tanév második félévére a beiratkozott hallgató aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezzen.

 

A „B” típusú ösztöndíjpályázatra azok az önkormányzat területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű a 2020/2021. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolás, illetve felsőfokú végzettséggel nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe felvételt még nem nyert, érettségizett pályázók jelentkezhetnek, akik a 2021/2022. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézményben teljes idejű (nappali munkarend) alapképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben kívánnak részt venni. .

 

A pályázók közül csak azok részesülhetnek ösztöndíjban, akik a 2021. évi általános felvételi eljárásban először nyernek felvételt felsőoktatási intézménybe, és tanulmányaikat a 2021/2022. tanévben ténylegesen megkezdik.

 

Az ösztöndíj időtartama „A” típusú pályázat esetén 10 hónap, „B” típusú pályázat esetén 3x10 hónap, azaz hat egymást követő tanulmányi félév: a 2021/2022. tanév, a 2022/2023. tanév és a 2024/2025. tanév.

 

A pályázati adatlapok kitöltése a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerben (EPER) történik. A pályázók regisztrálást követően a rendszerben kitöltött adatlapot kinyomtatják, aláírják és a szükséges mellékletekkel megküldik az Önkormányzat részére.

 

A pályázatok rögzítésének és beküldésének határideje: 2020. november 5. (csütörtök).

Az EPER Bursa elektronikus rendszer elérhető: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx.

 

Az Önkormányzat a szociális rászorultság feltételeit a BURSA HUNGARICA Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer elbírálásáról szóló szabályzatában határozta meg.

 

VÁGÁNYZÁRI TÁJÉKOZTATÓ

SAJTÓKÖZLEMÉNY

TÁJÉKOZTATÓ

TÁJÉKOZTATÁS

TÁJÉKOZTATÁS

FELHÍVÁS

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

TÁJÉKOZTATÁS

Készenléti szolgálat :


Egyenlő bánásmód :


Vidékfejlesztési program :


Legfrisebb fotók :


Oklevél :


Nyilt levél :


eMagyarország Pont :