Belépési név:

Jelszó:

Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan

Hírek aktualitások

MÁV TÁJÉKOZTATÓ

 

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint  2022. február 12 - 13-ig és 2022. február 19 - 20-ig Székesfehérvár – Szabadbattyán állomások között végzett

pályakarbantartási munkák miatt a 29 [Budapest —] Székesfehérvár — Tapolca vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 1 3 494949-es telefonszámán és a www. mavcsoport.hu honlapon.

 

Hírdetmény

 

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatom Önöket a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal év végi munkarendjéről.

· A kihelyezett ügyfélfogadások 2021. december 22. napjától elmaradnak.

· 2021. december 23., december 31. napján a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal és a Révfülöpi Kirendeltsége zárva tart.

· 2021. december 27. és 30. között a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal a székhelyén a szokásos ügyfélfogadási időben, de kizárólag ügyeleti rendszerben tart nyitva. Anyakönyvvezetőink kizárólag halotti anyakönyvezés céljából 2021. december 27. (hétfő) és 29. (szerda) napján munkaidőben alábbiak szerint érhetőek el: Molnárné Szalai Valéria +36 20 286 0763 (Köveskál, Balatonhenye, Szentbékkálla községek) Kolláth Zsuzsanna +36 20 286 3577 (Kővágóörs, Kékkút, Mindszentkálla, Révfülöp, Salföld községek)

2022. január 3-ától a korábbiaknak megfelelő ügyfélfogadási rendben várjuk Önöket, azzal, hogy a kihelyezett ügyfélfogadások január 3-án még elmaradnak.

Minden kedves ügyfelünknek ezúton kívánok a Közös Hivatal dolgozói nevében Békés Ünnepeket, és Boldog Új Esztendőt!

Kővágóörs, 2021. december 16.

Dr. Szabó Tímea címzetes főjegyző

 

Tájékoztatás

 

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (PROBIÓ Zrt.) tájékoztatja a lakosságot, hogy Kővágóörs Pálköve településrészén a 2021. december 24-én pénteken a hulladékszállítás rendje változatlan.

Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 

Hírdetmény

 

Tárgy : Badacsonytomaji Városüzemeltető Közhasznú Nonprofit Kft. telepengedélyezési ügye :

LETÖLTHETŐ

 

Hírdetmény

 

Ezúton tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal és a Révfülöpi Kirendeltsége 2021. december 11-én (szombat) zárva tart.

 

Kővágóörs, 2021. december 03.

Dr. Szabó Tímea címzetes főjegyző

 

HÍRDETMÉNY

 

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a koronavírus-járvány során alkalmazandó védelmi intézkedések körében a 633/2021. (XI. 18.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdés i) pontja szerint a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatalban és a Révfülöpi Kirendeltségen, valamint a kihelyezett ügyfélfogadások során is a szájmaszk használata kötelező!

A hivatal székhelyén (8254 Kővágóörs, Petőfi u. 2.), valamint a Révfülöpi Kirendeltségen (8253 Révfülöp, Villa Filip tér 8.) az ügyfélfogadás az alábbi:

hétfő 8: 00 – 12: 00 és 13: 00 – 15: 30

szerda 8: 00 – 12: 00 és 13: 00 - 15: 30

péntek 8: 00 – 12: 00

Kérjük, hogy a személyes ügyfélfogadás során a jogszabályban foglaltakat betartani szíveskedjenek! Megértésüket köszönjük.

 

Meghívó

 

Kővágóörs Község Önkormányzata Képviselő-testülete

2021. december 2-án (csütörtökön) 16:30 órától közmeghallgatást tart,

melyre tisztelettel meghívom.

A közmeghallgatás helye: Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal Nagyterme (8254 Kővágóörs, Petőfi u. 2.)

 

Meghívó !

 

A Gázló Egyesület szeretettel vár minden érdeklődőt soron következő programjára 2021-12-04-én 10.00-kor.

- Gyülekező: István-Pihenő Kővágóörs; Kornyi tavi parkolóval átellenes cser öregfa. ( EOV Kelet 539718 Észak 169734)

- A program során a területről beszélgetés, a célok ismeretése közben a környező gyepek cserjéseit ritkítjuk, a résztvevőket csekély elemózsiával várjuk, ezt követi egy rövid séta a környéken.

- Kinek módja van, göller vagy metsző ollót hozzon. Kesztyűt biztosítunk. - Minden – a programon saját felelősségére részt vevőt- szeretettel várunk! -

Bővebb információ: Vókó László (06/30/4910074)

 

E-ON Tájékoztató

 

Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajtunk végre hálózatunkon. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért a településükön áramszünet várható a következő időszakban:

MEGTEKINTHETŐ

 

KAB-BUSZ

 

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Tapolcai Járási Hivatal illetékességi területén 2021. november 18-án (csütörtökön) mobilizált ügyfélszolgálat működik. A KAB-BUSZ ügyintézői a fenti napon: Kővágóörs, Petőfi u. 2. (Közös Önkormányzati Hivatal) szám alatt 9:00 – 11:00 óra között.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Önkormányzati tulajdonban levő ingatlan hasznosítására.

Kővágóörs Község Önkormányzata Képviselő-testülete hasznosításra meghirdeti a Kővágóörs 119. hrsz-ú ingatlant (8254 Kővágóörs, Jókai u. 55.) a jelen felhívásban szereplő feltételek szerint. :

PÁLYÁZAT

A pályázat benyújtási határideje 2021. november 12.

 

Tájékoztatás

 

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Tapolcai Járási Hivatal illetékességi területén 2021. október 21-én (csütörtökön) mobilizált ügyfélszolgálat működik. A KAB-BUSZ ügyintézői a fenti napon:

Kővágóörs, Petőfi u. 2. (Közös Önkormányzati Hivatal) szám alatt 9:00 – 11:00 óra között

várják az ügyfeleket a szokásos okmányirodai (személyi igazolvány, lakcím, jogosítvány, útlevél, gépjármű, ügyfélkapu, diákigazolvány), valamint kormányablakban indítható ügyekben. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a KAB-BUSZ-ban a díjak, illetékek kiegyenlítésére csak bankkártyával van lehetőség.

 

Pályázati felhívást

 

Nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz összegyűjtésére, elszállítására, ártalommentes elhelyezésére vonatkozó szolgáltatással kapcsolatos pályázati felhívás

 

Tájékoztatás

 

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (PROBIÓ Zrt.) tájékoztatja a lakosságot, hogy Kővágóörs Pálköve településrészén a 2021. október 11-i héttel kezdődően a hulladékszállítás pénteki napokon történik.

A nyaralótulajdonosoktól október 15-ig szállítjuk el a hulladékot.

 

Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

 

Közhírré tétel

 

ITT OLVASHATÓ

 

Felhívás házszám kihelyezésére

 

A dokumentum ITT OLVASHATÓ

 

TÉJÉKOZTATÓ

 

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Tapolcai Járási Hivatal illetékességi területén 2021. szeptember 9-én (csütörtökön) mobilizált ügyfélszolgálat működik. A KAB-BUSZ ügyintézői a fenti napon:

Kővágóörs, Petőfi u. 2. (Közös Önkormányzati Hivatal) szám alatt

9:00 – 10:30 óra között

várják az ügyfeleket a szokásos okmányirodai (személyi igazolvány, lakcím, jogosítvány, útlevél, gépjármű, ügyfélkapu, diákigazolvány), valamint kormányablakban indítható ügyekben.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a KAB-BUSZ-ban a díjak, illetékek kiegyenlítésére csak bankkártyával van lehetőség.

 

HIRDETMÉNY

 

Ezúton tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatalban és a Révfülöpi Kirendeltségen 2021. augusztus 30-án (hétfőn) a jegyzői ügyfélfogadás elmarad.

Kővágóörs, 2021. augusztus 26.

 

Tisztelt Lakosság

 

A MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szombathely üzemeltetésében lévő pályahálózaton, 2021. év III. ütemben elvégzésre kerülő nyíltvonali  vegyszeres gyomirtási tevékenységek programtervezetét és a munkavégzések során felhasználásra kerülő vegyszerek biztonsági adatlapjait közzétesszük.

MELLÉKLETEK

 

Tisztelt Ingatlantulajdonosok

 

Környezetünk karbantartása, megóvása, szépítése közös érdekünk és közös feladatunk, ezért felhívom figyelmüket a közterületek tisztántartására vonatkozó alábbi szabályokra:

FELHÍVÁS

 

Iskolakezdési támogatás

 

A tájékoztató : LETÖLTHETŐ

A kérelem : LETÖLTHETŐ

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Önkormányzati tulajdonban levő ingatlan hasznosítására Kővágóörs Község Önkormányzata Képviselő-testülete hasznosításra meghirdeti a Kővágóörs 119. hrsz-ú ingatlant (8254 Kővágóörs, Jókai u. 55.) a jelen felhívásban szereplő feltételek szerint.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Védekezési felhívás

 

Veszprém Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály VÉDEKEZÉSI FELHÍVÁS a szőlő aranyszínű sárgaság betegséget terjesztő amerikai szőlőkabóca imágója ellen 2021. évben

LETÖLTHETŐ

 

Hőségriasztás

 

Tájékoztatom, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatait, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve, az Országos tisztifőorvos

 

az ország egész területére vonatkozóan 2021.július 26-án (hétfő) 12.00 órától 2021. július 30-én (péntek) 24.00 óráig III. fokú hőségriasztást adott ki.

 

Tájékoztató

 

Parlagfű-mentesítéssel kapcsolatban : LETÖLTHETŐ

 

Tájékoztatás

 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Hivatala (a továbbiakban: Hatóság) Kővágóörs Község Jegyzője (Kővágóörs, Petőfi u. 2.) útján ad tájékoztatást arról, hogy 8254 Kővágóörs, szennyvíztisztító telep, Hrsz.: 0281/17 alatti ingatlanon, 19 m magas CETIN ideiglenes rádiótechnikai állomás építése.

 

TELJES DOKUMENTUM

 

MÁV TÁJÉKOZTATÓ

 

A MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szombathely üzemeltetésében lévő pályahálózaton, 2021. év II. ütemben elvégzésre kerülő nyíltvonali  vegyszeres gyomirtási tevékenységek programtervezetét és a munkavégzések során felhasználásra kerülő vegyszerek biztonsági adatlapjait közzétesszük.

 

LETÖLTHETŐ CSOMAGOLT FORMÁBAN

 

Hőségriasztás

 

Tájékoztatom, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint a Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan 2021. július 7-én (szerda) 00:00 órától 2021. július 9-én (péntek) 24:00 óráig III. fokú hőségriasztást adott ki.

 

Hőségriasztás

 

Tájékoztatom, hogy az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint a Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan 2021. június 28-án (hétfő) 12:00 órától 2021. június 30-án (szerda) 24:00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki. 

 

HIRDETMÉNY

 

Ezúton tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal és a Révfülöpi Kirendeltsége 2021. június 30-án (szerdán) zárva tart, így az ügyfélfogadás a Hivatal székhelyén, a Kirendeltségen és a kihelyezett ügyfélfogadás is elmarad.

 

Hőségriasztás

 

Hőségriasztás - Meghosszabbítás

 

Pályázat

Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal 

adóügyi ügyintéző munkakör betöltésére

 

pályázatot hirdet

 

Kővágóörs-Pálköve strand fejlesztése

 

A Kisfaludy2030 Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. 29 985 000,- Ft összegben vissza nem térítendő támogatást nyújtott Kővágóörs Község Önkormányzata részére a Kisfaludy Strandfejlesztési Konstrukció IV. ütem című pályázat keretében.

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

IFA fizetési kötelezettség

 

Tájékoztató az IFA fizetési kötelezettség felfüggesztésének módosításától :

LETÖLTHETŐ

 

TÉJÉKOZTATÓ

 

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Tapolcai Járási Hivatal illetékességi területén 2021. június 30-án (szerdán) mobilizált ügyfélszolgálat működik. A KAB-BUSZ ügyintézői a fenti napon: Kővágóörs, Petőfi u. 2. (Közös Önkormányzati Hivatal) szám alatt 9:00 – 10:30 óra között várják az ügyfeleket a szokásos okmányirodai (személyi igazolvány, lakcím, jogosítvány, útlevél, gépjármű, ügyfélkapu, diákigazolvány), valamint kormányablakban indítható ügyekben. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a KAB-BUSZ-ban a díjak, illetékek kiegyenlítésére csak bankkártyával van lehetőség.

 

MÁV TÁJÉKOZTATÓ

 

Tisztelt Lakosság!

 

A MÁV Zrt. Pályavasúti Területi Igazgatóság Szombathely üzemeltetésében lévő pályahálózaton, 2021. év II. ütemben elvégzésre kerülő vegyszeres gyomirtási tevékenységek programtervezetét és a munkavégzések során felhasználásra kerülő vegyszerek biztonsági adatlapjait közzétesszük.

LETÖLTÉS

 

VÉDEKEZÉSI FELHÍVÁS

 

a szőlő aranyszínű sárgaság betegséget terjesztő amerikai szőlőkabóca ellen

FELHÍVÁS

 

HIRDETMÉNY - ügyfélfogadás

 

Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy 2021. június 8-ától újra indul a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatal tagtelepülésekre kihelyezett ügyfélfogadásai az alábbiak szerint:

MEGTEKINTHETŐ ITT

 

MÁV info

 

Értesítjük tisztelt utasainkat, hogy 2021. június 7/8-tól 2021. június 8/9-ig éjszakánként Szabadbattyán – Balatonfüred állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a 29 Székesfehérvár – Tapolca vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. Székesfehérvár – Balatonfüred állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek. A vasútvonal részletes vágányzári menetrendje megtalálható az állomási pénztáraknál, ügyfélszolgálatoknál, illetve elérhető a MÁVDIREKT +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámán és a www.mavcsoport.hu honlapon.

Veszprém Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály hírdetménye

 

A földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásáról és a földnek minősülő ingatlanok jogosultjai adatainak ingatlan-nyilvántartási rendezéséről szóló 2020. évi LXXI. törvény (a továbbiakban: Foktftv.) 21. § alapján Kővágóörs községet érintő hírdetmények jelennek meg a hivatalos magyarorszag.hu honlapon.

 

Bővebb információ ide kattintva

 

Pályázati kiírás

 

- Óvodapedagógus munkakör betöltésére

- Adóügyi ügyintéző munkakör betöltésére

 

HÍRDETMÉNY

 

VMK Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztály Természetvédelmi Osztály hirdetménye ingatlantulajdonosok részére

 

HÍRDETMÉNY

 

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS

 

TÁJÉKOZTATÁS KŐVÁGÓÖRSI NYARALÓTULAJDONOSOK RÉSZÉRE

 

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. 2021. évre nyaralótulajdonosok részére 6 db 120 literes, Társaságunk emblémájával ellátott zsákot biztosít a nyaralós időszakban a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtéshez. Az ingyenes zsák a Kővágóörsi Közös Önkormányzati Hivatalban kizárólag ügyfélfogadási időben (hétfő, szerda 8,00 – 12,00, 13,00 - 16,00; péntek 8,00 – 12,00) átvehető, továbbá Kővágóörs-Pálköve nyaralótulajdonosok a zsákot a Pálköve strand pénztárában vehetik át, amennyiben az ingatlantulajdonos rendelkezik szolgáltatási szerződéssel. A zsákok elszállítása minden hónap negyedik hetének keddi napján történik.

 

Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit kft.

MÁV-START tájékoztatás

 

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2021. április 28-tól 2021. május 30-ig Szabadbattyán – Balatonfüred állomások között végzett pályakarbantartási munkák

miatt a 29 [Budapest –] Székesfehérvár – Tapolca vasútvonalon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Székesfehérvár – Balatonfüred és Lepsény – Balatonfüred állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A [Budapest-Déli –] Székesfehérvár – Balatonfüred/Tapolca viszonylatban nem közlekednek a Közforgalmú menetrendben meghirdetett közvetlen vonatok:

– 2021. április 28-tól május 16-ig a 972, 19722, 1972, 974, 1974, 976, 1978, 977,975, 1973, 19713, 973, 19723 és 1971 sz. vonatok,

valamint– 2021. május 17-től május 30-ig az előszezoni menetrendi időszakban meghirdetett vonatok.

Tájékoztatás

 

A Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (PROBIÓ Zrt.) tájékoztatja a lakosságot, hogy Kővágóörs Pálköve településrészén a 2021. május 1-jei szombati hulladékszállítás rendje változatlan marad.

 

Balatonfüredi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Szemétszállítás - Szombaton !

 

A Valatonfüredi Hulladékgazdálkodási Kft ezúton értesíti a lakosságot, hogy Kővágóörs- Pálkövén a lakossági szemétszállítás a 2021. április 12-vel kezdődő héttel kezdve 

péntek helyett szombaton történik.

 

Pályázat

Kővágóörsi Napköziotthonos Óvoda

pályázatot hirdet

óvodapedagógus

munkakör betöltésére

 

a pályázat : LETÖLTHETŐ

 

Pályázat

Kővágóörsi Közös Önkorményzati Hivatal

pályázatot hirdet

hatósági ügyintéző

munkakör betöltésére

 

a pályázat : LETÖLTHETŐ

 

Készenléti szolgálat :
Egyenlő bánásmód :


Vidékfejlesztési program :


Legfrisebb fotók :


Oklevél :


Nyilt levél :


eMagyarország Pont :